maandag 10 juli 2017

Stijlvolle Fotomodellen en Speelse Rakkers tijdens mooie DogFunDay 2017!



Wat een bijzondere en geslaagde dag was het weer, de DogFunDay! Zaterdag 9 november jl. organiseerden we deze dag, bestaande uit een stijlvolle Royal Dogfotoshoot binnen in de Hal van de Rotterdamse Schouwburg; en een sportieve Doggy Playground buiten op het Rotterdamse Schouwburgplein.


Al om 14.00 uur meldden de eerste fotomodellen zich voor hun shoot door niemand minder dan ''the one and only'' Robin Utrecht, Zilveren Camerawinnaar, internationaal top (nieuws)fotograaf en bekend van zijn serie 'Royals By Robin' waarin hij Koningin Maxíma, Prinses Beatrix en andere royals op een ongedwongen, haast persoonlijke manier weet vast te leggen, ook bij de meest officiele gelegenheden.


Dat vraagt behalve vakmanschap ook een grote mensenkennis - en precies dat zeg je terug in de manier waarop Robin Utrecht ook de bijzondere band wist te vangen tussen de poserende Honden en hun Baasjes. De trots en liefde spatte er vanaf en gaan we ongetwijfeld ook terugzien op uiteindelijke foto's, die we niet alleen online laten zien op onze Facebook-pagina en op ons Dog Blog, maar vooral ook later dit jaar als onderdeel van een bijzonder project i.s.m. Theater Rotterdam. Binnenkort meer daarover!


Om het wachten te veraangenamen was op de Mediawand in de Hal van de Schouwburg ook onze serie DOGTV010 te zien, vervaardigd in samenwerking met Open Rotterdam.



Na het betere poseerwerk konden de modellen zich vanaf 15.00u helemaal uitleven op de Doggy Playground, buiten op het Schouwburgplein. Daar was dankzij de medewerking van Dierenspeciaalzaak Beestenspul een kleine pop up hondenspeeplaats ingericht, waar de honden onder begeleiding van Social Canine Club's Sabine van Biene een klein parcours konden afleggen of gewoon lekker konden ravotten met allerlei speeltjes of even in één van de mini-badjes verkoeling konden zoeken.


De zon scheen namelijk volop en het was goed toeven daarbuiten op dit Rotterdamse stadsplein, zowel voor Honden als hun Baasjes. En waar het ene hondje het principe van de tunnel niet echt kon of wilde begrijpen, waagde een ander voor het eerst de pootjes in het water! En vooral Kleine Baasjes waren enorm trots als hun trouwe vriendje voor het eerst liet zien een kunstje te beheersen. 

Het was een in alle opzichten geslaagde, mooie dag, voor iedereen: Honden, Baasjes en voor Team Dogparade010!


Nu is het op naar (weer) een volgend Dogparade010 event, want onze Summer of Dogs is zeker nog niet over!

Op zaterdag 23 september is het namelijk tijd voor onze tweede Dogparade010 Poolparty in het Van Maanenbad in Rotterdam Noord: van 12 tot 14 uur zwemmen voor en door de Dogs of Rotterdam in het buitenbad van dit sfeervolle zwembad, ter afsluiting van het buitenzwemseizoen!